Total Pageviews

Tuesday, January 2, 2007

Tillbaka till Karlstad

Om några timmar ska jag tillbaka..Känns väldigt tungt och jobbigt!Har vant mig vid att vara hemma igen och trivs så himla bra med det.Är lite ledsen att min utbildning inte finns här hemma, för då hade jag inte tvekat en sekund att läsa här istället..Kommer sakna familjen, kompisar och älsklingen så himla mycket.Och sen vet jag ju att det är en tung tentaperiod framför mig nu, och jag borde egentligen hunnit mycket längre än jag gjort...Suck.Det enda roliga är att man får träffa pluggkompisarna igen.O dem ska ju med hem hit sen efter tentan nästa vecka och det ska bli jättekul!Nyår var jättekul också men kunde ju ha fått sluta på ett litet roligare sätt..112 samtal och stopp i avlopp tillhör inte favoriterna..

5 comments:

Roy Race said...

Nja så hemskt är väl inte på spåret bara att lyssna på han med skägget som jag inte kommer på vad han heter men är domare är ett nöje i sig, det finns ingen som vet så mycket meningslösa saker som han.

Rebecka said...

Haha. Bra att man kan roa någon lite! Förstår att det inte är så himla kul att plugga hela tiden nu, men det kommer löna sig säkert, fast det är klart, det kommer nog gå hur bra som helst även om du inte pluggar!!! Du är duktig! Imorgon ska jag på första mötet med socialnämnden, spännande. Och lite otäckt oxå! PUSS!!!

Rebecka said...

Hallååååå syster! Var har du tagit vägen?! Antar att det gick bra på tentan, du svarar ju inte på sms. Skönt att det är över nu iaf! Hoppas du får det skönt nu i helgen! Puss!

Annie S said...

Är du kvar i stan? När åker du tebax till Karlstad? Jag har tentaångest!
Får ut den imorrn och hoppas på att få den klar så fort som möjligt...charmen med hemtentor :P
Kram

Rebecka said...

Var är min kära syster egentligen?!!!! Hade du inte fått tillbaka datorn......