Total Pageviews

Wednesday, March 16, 2011

Worthless

Hektiska dagar på jobbet. Nu tar jag en kaffepaus och luftar tankarna från allt som har att göra med lättbetong, vackert böljande trappor och tätningslister.

Från att ha riktig brist på intag så ska jag nu på veckans 5:e. Känns sjukt bra att det händer lite men jäklar var man inte är van vid att arbeta så mycket som jag gör nu. I måndags var jag på jobbet mellan halv nio på morgonen och halv kvart i tio på kvällen. Idag ska jag sluta lite tidigare så har sista kundmötet halv sex så hoppas på att vara hemma vid sju. Då blir det häng med Clare och en massa tjejsnack. Skönt att bara kunna gå typ 200 m så är man hemma hos henne. Det är guld!

Förövrigt så mottages tips för att öka självförtroendet. Mitt är totalt kört i botten just nu och ingenting tycks hjälpa. Jag känner mig ful, osäker, rädd och värst av allt är att mitt dåliga självförtroende har lett till att jag är övertygad om att Kalle kommer lämna mig hela tiden. Skitjobbigt för honom och extremt jobbigt för mig. Så, tips tack!

Nu ska jag återgå till jobbet!

1 comment:

Annie S said...

Fina fina Belle! Du hör bara på smeknamnet att du är finast i världen! Jag vet precis hur du känner dig och jag vill inte vara den som kommer dragandes med klyschor men det kommer att ljusna. Se till att äta färggrann mat, kom ut i solen och lyssna på fåglarna. Ta en stund bara för dig själv och tänk på allt det fina du har. Du har Kalle, du har en underbar syster och en underbar bror, du har fantastiska föräldrar, supersöta systerdöttrar, du har ett sjysst jobb (ibland)....listan kan göras hur lång som helst! Jag älskar dig vännen och för mig är du värd hur mycket som helst!