Total Pageviews

Wednesday, August 31, 2011

Dagarna går och går och går...

Idag har jag haft så mycket på jobbet att jag nästan började gråta, kände hur pulsen skenade och jag var på väg att börja hyperventilera. Sen sa jag till mig själv att jag inte kan göra mer än mitt bästa och de andra har full förståelse för att jag inte kan hinna med allting, inte ens dem gör det, så då kändes det bättre.

Imorgon ska vi ha AW med jobbet. Eftersom jag senaste tiden levt som en eremit så tror jag att jag ska följa med, jag måste lyckas bryta mitt mönster som jag har levt i senaste månaden. Måste umgås med folk, socialisera och inte stänga inne mig själv med mina tankar, det mår jag inte bra av. Dock har jag alltid sett mig som en person som måste prata om saker när jag inte mår bra, men nu har jag insett att det bästa för mig är att stänga inne mig, på analysera och tänka tills jag tröttnar på det och tar mig i kragen och ger mig ut i världen som faktiskt fortfarande finns kvar där ute och som verkar ha fortsatt rulla på även om jag själv satt mitt liv på paus.

Annars då...jaa jag ska nog unna mig lite shopping snart. Det är jag värd!

2 comments:

Annie S said...

Låter helt rätt! Om du tröttnar på AW:n så är jag gräsänka (på riktigt) ikväll :P

M said...

Bra att höra att du stannar upp och tänker efter - du är faktiskt helt ny på jobbet också, så du ska inte kunna, hinna, hitta allt.
Världen har längtat efter dig.

PS. Usha, vad glad jag blev i fredags! PUSS